Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Η Google θέλει να εισφέρει φακούς cyborg στα μάτια σας

Η Google έχει κατοχυρωσεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία που θα αφήσει η εταιρεία εισφέρει ένα μηχανογραφημένο φακό απευθείας στο βολβό του ματιού σας.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει έξυπνα γυαλιά, ακόμα και έξυπνους φακούς επαφής για χρόνια. Αλλά νεότερη πατενταρισμένη τεχνολογία της Google θα προχωρήσουμε ακόμη περισσότερο - και πιο βαθιά.
Σημείωση:. Η τάση προς εμετό θα πρέπει να μεταβείτε στην επόμενη παράγραφο) Στο της αίτησης διπλώματος ευρεσιτεχνίας , το οποίο οι ΗΠΑ Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων που εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα, η Google λέει ότι θα μπορούσε να αφαιρέσει το φακό του ματιού σας,με  ένεση ρευστού στην άδεια κάψουλα του φακού σας και στη συνέχεια  τόποθετειτε ένας ηλεκτρονικός φακός στο υγρό.
Με εξοπλισμένους τους φακούς cyborg σας, ποτέ δεν θα χρειαστείτε και πάλι τα γυαλιά ή τις επαφές.Στην πραγματικότητα, ίσως να μην χρειάζεται καν ένα τηλεσκόπιο ή μικροσκόπιο και πάλι. Και ποιος χρειάζεται μια φωτογραφική μηχανή όταν τα μάτια σας μπορεί να συλλάβει τις φωτογραφίες και τα βίντεο;
Οι τεχνητά, μηχανογραφημένη φακοί θα μπορούσαν να προσαρμόζονται αυτόματα για να σας βοηθήσει να δείτε τα αντικείμενα σε απόσταση ή πολύ κοντά. Οι φακοί θα μπορούσαν να τροφοδοτούντε από την κίνηση του βολβού του ματιού σας, και θα μπορούσαν ακόμη και να συνδεθείτε σε ένα κοντινό ασύρματη συσκευή.
Η Google λέει ότι η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας φακούς του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της πρεσβυωπίας, μια ηλικία που σχετίζονται με την κατάσταση στην οποία τα μάτια των ανθρώπων σκληραίνουν και την ικανότητά τους να επικεντρωθούν μειώνεται ή χάνεται. Θα μπορούσε επίσης να διορθώσει κοινά προβλήματα στα μάτια, όπως μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός.
Σήμερα, μπορούμε να θεραπεύσει θολή όραση με γυαλιά ή φακούς επαφής. Αλλά μερικές φορές το όραμα δεν είναι να διορθωθούν.
Και υπάρχουν σαφή πλεονεκτήματα για να είναι ένα cyborg με μηχανική μάτια.
Ωστόσο, η Google GOOGL , Tech30 ) Σημειώνεται ότι η ιδιωτική ζωή θα μπορούσε να γίνει μια ανησυχία. Αν τα μάτια σας μηχανογραφικό μετάδοση δεδομένων όλη την ώρα, ότι το σήμα θα μπορούσε να επιτρέψει την επιβολή του νόμου ή χάκερ για να σας αναγνωρίσει ή να παρακολουθήσει τις κινήσεις σας. Η Google δήλωσε ότι θα μπορούσε να κάνει τους μηχανικούς φακους βγαίνουν έξω προσωπικές πληροφορίες, έτσι ώστε τα στοιχεία σας παραμένουν ασφαλή.
Πριν από την εγγραφή σας για cyborg μάτια, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Google και πολλές άλλες τεχνολογίες εταιρείες τεχνολογίας διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όλη την ώρα. Πολλές από αυτές τις πατενταρισμένες στοιχεία δεν καταλήξετε να γίνει σε πραγματικά προϊόντα. Έτσι είναι ασαφές αν η Google θα μπορέσει ποτέ να εμφύτευση ηλεκτρονικών υπολογιστών στα μάτια σας - σύντομα ή ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου