Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ

Είναι σπουδαιότερης σημασίας από τη σωματική διότι οι ψυχοτοξίνες εκ των αρνητικών συναισθημάτων είναι δεκάδες φορές πιο ζημιογόνες από αυτές που εισέρχονται στο σώμα μας εκ του περιβάλλοντος.
Οι ψυχοτοξίνες είναι πάντα ενδογενείς και σχηματίζονται ως απόκριση σε ερεθίσματα-σκουπίδια όπως τηλεοπτικές εκπομπές ανάλογου σκουπιδο-περιεχομένου, το ατελείωτο σερφάρισμα στο ίντερνετ, τα δελτία ειδήσεων, οι πιο πολλές εφημερίδες κλπ
Ψυχοτοξίνες επίσης δημιουργούνται μέσα μας όταν έχουμε στον κοινωνικό μας περίγυρο ανθρώπους τοξικούς οι οποίοι μας μεταχειρίζονται.
Οι ψυχοτοξίνες είναι τόσο ισχυρές που μπορεί στην κυριολεξία να σκοτώσουν. Πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η «εκτύπωση» των ψυχοτοξίνων στο σωματικό επίπεδο δίνει όλες τις χρόνιες ψυχοσωματικές διαταραχές.
Οι ψυχοτοξίνες αδυνατίζουν την αύρα μας και δημιουργούν «τρύπες» στο ενεργειακό μας πεδίο δια των οποίων μπορεί να εισέλθει ο,οτιδήποτε.
Μερικώς το σώμα μπορεί να αμυνθεί αν έχει άριστο βιοχημικό υπόβαθρο (ενυδάτωση, αφθονία μικροστοιχείων, αλκαλικό ένδο και έξω κυτταρικό περιβάλλον, καθαρό έντερο και λέμφο κλπ). Όμως όταν οι ψυχοτοξίνες παράγονται συνεχώς μέσα μας τότε ακόμα και αυτοί οι πανίσχυροι αμυντικοί μηχανισμοί χαλάνε.
Άρα η πνευματική αποτοξίνωση και η σωματική πρέπει να γίνονται μαζί και να συμπληρώνει η μία την άλλη για βέλτιστη ψυχοσωματική υγεία.
Η 4aces πάντοτε στα αποτοξινωτικά της προγράμματα έχει και την σωματική και την πνευματική αποτοξίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου