Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021

Τι είναι το Palo santo


 περισσότεροι άνθρωποι που προσεγγίζουν το Palo Santo, για να βρουν ευεξία και να απομακρύνουν το άγχος και την αρνητικότητα από τη ζωή τους.

Είναι ένα ξηρό ξύλινο ραβδί από το δέντρο που φέρει το όνομά του, και το οποίο μπορείς να κάψεις σαν λιβάνι, προκειμένου να ακολουθήσεις μια τελετή ευεξίας και καθαρισμού στο σπίτι σου


💖💖💖💖💟


Πώς να το κάψεις και πώς να το χρησιμοποιήσεις ως τελετουργικό ευεξίας

Το ραβδί Palo Santo χρησιμοποιείται καίγοντάς το έτσι ώστε να γίνονται αντιληπτά τα αιθέρια έλαια του φυτού. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να κάψεις το ένα άκρο του ξύλου μερικές φορές, έχοντας έτσι μια προοδευτική καύση που περιλαμβάνει τόσο το ξύλο όσο και τη ρητίνη που περιέχει, προκειμένου να εκπέμπουν μαζί έναν αρωματικό καπνό. Το κλασικό τελετουργικό περιλαμβάνει το πέρασμα του καπνού του Palo Santo σε όλο το σπίτι, κάνοντας παύση στις γωνίες όπου μπορεί να συσσωρευτεί η αρνητική ενέργεια, φροντίζοντας να αφήσεις ένα παράθυρο ανοιχτό, ώστε να φεύγει.

Ποιες είναι οι ιδιότητές του

Το Palo Santo εξουδετερώνει τις αρνητικές ενέργειες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές ψυχολογικές καταστάσεις όπως κακή διάθεση και συναισθηματικές δυσκολίες. Χρησιμοποιείται επομένως για τον καθαρισμό του σπιτιού που πλήττεται από αυτές τις ενέργειες. Χρησιμοποιείται επίσης για να μας ηρεμήσει από το άγχος, να επιφέρει γαλήνη, ψυχοσωματική χαλάρωση και διαλογισμό. Πιστεύεται επίσης ότι έχει θεραπευτικές ιδιότητες, προωθώντας τη χαλάρωση των μυών και απελευθερώνοντας συσσωρευμένες εντάσεις από το σώμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου