Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

ΤΥΠΟΙ ΣΠΟΡΩΝ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑΣ

 

Ένα από τα πιο καταναλωθέντα φυτά στον κόσμο είναι η μαριχουάνα, επίσης γνωστή ως κάνναβη. Οι σκοποί της κατανάλωσής της ποικίλλουν, αλλά μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι θεραπευτικές, δεδομένης της πολλαπλής φαρμακευτικής ιδιότητας που η μαριχουάνα συμβάλλει στο σώμα μας. Ωστόσο, σε πολλές χώρες η κάνναβη δεν είναι νόμιμη και απαιτείται συγκεκριμένη συνταγή για τη χρήση της. Ομοίως, υπάρχουν διάφορες μορφές κατανάλωσης από τσιγάρα, εγχύσεις, ποτά ή κρέμες καλλυντικών.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την κάνναβη, τότε σε αυτό το άρθρο του HOWTO θα μιλήσουμε για διαφορετικά τύποι σπόρων μαριχουάνας και ερευνούμε επίσης το θέμα των σπόρων αυτόματης καλλιέργειας. Διαβάστε παρακάτω και ανακαλύψτε τα ονόματα των διαφορετικών σπόρων μαριχουάνας, των ποικιλιών τους και των εφαρμογών τους.

Δείκτης

  1. Τύποι σπόρων μαριχουάνας: ονόματα και αποτελέσματα
  2. Τύποι ποικιλιών σπόρων μαριχουάνας sativa
  3. Τύποι στελεχών σπόρων μαριχουάνας Indica
  4. Ονομασίες σπόρων αυτόματης τροφοδοσίας

Τύποι σπόρων μαριχουάνας: ονόματα και αποτελέσματα

Η μαριχουάνα είναι ένα από τα φυτά με τις πιο ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα, και γι 'αυτό είναι ένα από τα πιο καταναλώνεται παγκοσμίως. Τα αποτελέσματά του περιλαμβάνουν τη δύναμή του να ελαχιστοποιεί τα συμπτώματα της χημειοθεραπείας, καθυστερεί την αναπαραγωγή καρκινικών κυττάρων, καθυστερεί την έναρξη του Αλτσχάιμερ, είναι ένα καλό αναλγητικό, περιέχει νευροπροστατευτικές ιδιότητες και βοηθά στην καταπολέμηση καταστάσεων άγχους, άγχους και κατάθλιψης. Ωστόσο, οι πιο κατάλληλες δόσεις και μορφές κατανάλωσης μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, επομένως το ιδανικό είναι ότι εάν καταναλώνεται για ιατρικούς σκοπούς, πρέπει να ακολουθούνται οι οδηγίες του ειδικού. Μάθετε περισσότερα για το ποια είναι τα οφέλη της κάνναβης σε αυτό το άλλο άρθρο HOWTO.

Τώρα που γνωρίζετε τις κύριες ιδιότητες της κάνναβης, θα σας πούμε τι είναι ποικιλίες σπόρων μαριχουάνας περισσότερο χρησιμοποιημένο:

Σπόροι μαριχουάνας Sativa

Είναι ένα τέλειο στέλεχος κάνναβης που μεγαλώνει σε υγρά κλίματα. Η μαριχουάνα Sativa συνιστάται για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς το βασικό της αποτέλεσμα είναι το ψυχοδιεγερτικό, λόγω του υψηλού περιεχομένου THC και του μικρού CBD, δηλαδή αυξάνει τη δημιουργικότητα και την αισθητική οξύτητα, γι 'αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα των καλλιτεχνών.

Ομοίως, οι σπόροι μαριχουάνας sativa παράγουν ένα πιο κοινωνικό και ευφορικό υψηλό, το οποίο σας επιτρέπει επίσης να παραμείνετε πολύ πιο δραστήριοι. Οι σπόροι μαριχουάνας Sativa έχουν πολύ υψηλή παραγωγή, επομένως η περίοδος ανθοφορίας τους είναι μεγαλύτερη και απαιτούν καλή δόση λιπάσματος για την ανάπτυξη και την ανάπτυξή τους.

Σπόροι μαριχουάνας Indica

Είναι ένας τύπος κάνναβης που αναπτύσσεται σε ξηρά και ξηρά κλίματα. Είναι το τέλειο στέλεχος για αρχάριους στην καλλιέργεια μαριχουάνας ή για όσους αναζητούν διακριτικότητα, καθώς είναι μικρά φυτά που δεν χρειάζονται πολύ νερό για να ανθίσουν. Είναι ιδανικά για νυχτερινή κατανάλωση, καθώς έχουν ένα ισχυρό χαλαρωτικό αποτέλεσμα, ακριβώς το αντίθετο της ποικιλίας sativa. Η μαριχουάνα Indica είναι η πιο συνταγογραφούμενα για θεραπευτικούς και ιατρικούς σκοπούς. Ως εκ τούτου, η ποικιλία indica χρησιμοποιείται συχνά για τη θεραπεία άγχους, χρόνιου πόνου ή διαταραχών ύπνου.

Σπόροι μαριχουάνας Ruderalis

Αυτός ο τύπος σπόρων μαριχουάνας είναι εγγενής στη στέπα της Ρωσίας, της Μογγολίας και του Καζακστάν. Είναι ένα είδος φυτό κάνναβης μικρό, που απαιτεί λίγο φως για να ανθίσει και να παράγει λίγη ρητίνη. Δεν είναι μαριχουάνα καταναλωτή, αλλά είναι η ποικιλία των σπόρων που χρησιμοποιούνται περισσότερο για τη δημιουργία υβριδικής μαριχουάνας, επίσης γνωστή ως σπόροι αυτοπαραγωγής.


Τύποι ποικιλιών σπόρων μαριχουάνας sativa

Μεταξύ των κύριων ποικιλίες σπόρων μαριχουάνας sativa που μπορούν να βρεθούν σε εξειδικευμένα καταστήματα περιλαμβάνουν:

  • Υψηλό επίπεδο: είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο φυτό. Τα μπουμπούκια του είναι επιμήκη και γεμάτα ρητίνη, με αποτέλεσμα μια φρουτώδη γεύση με πικάντικες πινελιές. Είναι ένας σπόρος sativa 100%.
  • Llimonet Haze CBD: Έχει εξαιρετικούς θεραπευτικούς σκοπούς, καθώς παράγει παιχνιδιάρικα και ευφορικά αποτελέσματα που αυξάνουν τη συγκέντρωση και την απόδοση μετά την κατανάλωση.
  • Λάμποντας ασημένια ομίχλη: είναι ένα από τα πιο αγνά sativas. Η απόδοση αυτών των σπόρων είναι υψηλή.
  • Πικάντικη σκύλα: Είναι το αποτέλεσμα ενός μείγματος 80% sativa και 20% indica, το οποίο παράγει ένα μεγάλο ψυχοδιεγερτικό αποτέλεσμα. Η γεύση του είναι πικάντικη και πικάντικη.
  • Πρωτότυπη αμνησία του Dinafem: Προέρχεται από την Original Amnesia και αυτό είναι το αποτέλεσμα αυτόματης τροφοδοσίας. Είναι ένας θηλυκός σπόρος, με πολύ γρήγορη ανάπτυξη και συμπαγή σύνθεση. Η γεύση και το άρωμά του είναι έντονα και τα εφέ είναι χαλαρωτικά και πολύ δυνατά.
  • Moby Dick από την Dinafem: Είναι ένας θηλυκός και αυτοφυής σπόρος μαριχουάνας, η προέλευσή του είναι στη διέλευση δύο σπόρων αυτόματης καλλιέργειας με πολλή ρητίνη. Το άρωμα και η γεύση του είναι έντονα και με νότες λεμονιού και ομίχλης. Η επίδραση αυτού του τύπου μαριχουάνας είναι διεγερτική, ισχυρή και ευφορία.
  • Duch Passion Power Plant: Είναι ένας τύπος κλασικού σπόρου ολλανδικής προέλευσης, με φρέσκια γεύση και άρωμα, ένα διεγερτικό, ψυχοδραστικό και ισχυρό αποτέλεσμα και είναι εξαιρετικά παραγωγικό.

Τύποι στελεχών σπόρων μαριχουάνας Indica

Μεταξύ των πιο εξαιρετικών Ποικιλίες σπόρων μαριχουάνας Indica βρίσκουμε:

  • Πάγος: Είναι μια ποικιλία αρωματικής μαριχουάνας. Καλλιεργείται γρήγορα και περιέχει το 90% των ιδιοτήτων της ινδικής μαριχουάνας.
  • Bubble Kush: Είναι μια μαριχουάνα indica με υπέροχο χαλαρωτικό και αναλγητικό αποτέλεσμα. Το στέλεχος του μεγαλώνει γρήγορα και η γεύση του θυμίζει καφέ, εσπεριδοειδή και μπαχαρικά.
  • Βόρειο φως: Ευρέως γνωστό ως "σούπερ έναστρη νύχτα" είναι μια υβριδική μαριχουάνα, το αποτέλεσμα του συνδυασμού έως και 11 διαφορετικών τύπων σπόρων. Η γεύση του είναι αρκετά παρόμοια με εκείνη άλλων τύπων κάνναβης και η επίδρασή της είναι ήπια.
  • Κρίσιμο + από το Dinafem: είναι μια ποικιλία θηλυκοί σπόροι Προσφέρουν πολύ έντονα και έντονα αρώματα και γεύσεις, αλλά με νότες λεμονιού και φρουτώδους όπως στην ποικιλία Skunk. Είναι σπόροι που προσφέρουν φυτά που αναπτύσσονται δυνατά και έντονα και έχουν πολύ υψηλή παραγωγή.
  • Mazar από το Dutch Passion: Αυτή η ποικιλία είναι από τους πιο διάσημους θηλυκούς σπόρους και είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι ένας τύπος αγνής μαριχουάνας indica και έχει πολύ υψηλή παραγωγικότητα και είναι πραγματικά ανθεκτικός. Σε αυτό, ξεχωρίζουν έντονα αρώματα και γεύσεις, με ισχυρά αποτελέσματα φυσικής χαλάρωσης.
  • Χρόνια από σοβαρούς σπόρους: Πρόκειται για μια κανονική ποικιλία μαριχουάνας πρώιμης ανθοφορίας με πολύ υψηλή παραγωγή. Έχει αρώματα και γεύσεις με φρουτώδεις αποχρώσεις, ειδικά φράουλα. Η επίδρασή του είναι πολύ ισχυρή και της ψυχικής χαλάρωσης. Υπάρχει επίσης η γυναικεία ποικιλία Chornic.

Ονομασίες σπόρων αυτόματης τροφοδοσίας

Οι σπόροι Autoflowering είναι εκείνοι που παρέχουν ποιοτική μαριχουάνα, χωρίς την ανάγκη αλλαγών στον ελαφρύ κύκλο ή την απομάκρυνση των αρσενικών φυτών. Γενικά, αυτοί οι σπόροι είναι το αποτέλεσμα της ανάμειξης ruderalis με sativa ή indica. Το αποτέλεσμα: κάνναβη υψηλής δραστικότητας, ιδανικό για θεραπευτική χρήση.

Εκτός από ορισμένα ήδη αναφερθέντα σε προηγούμενες ενότητες, μεταξύ των σπόροι αυτοπαραγωγής ξεχωρίζουν επίσης:

  • Γλυκό Skunk Automatic: διέλευση του Grenn Poison και του Big Devil. Γνωστή για την έντονη γεύση και το άρωμά της και την ανακουφιστική του δράση.
  • Βασιλική κριτική: δημοφιλής για την ανάπτυξη και την απόδοσή της. Είναι ένας σταυρός των τριών ποικιλιών σπόρων: ruderalis, sativa και indica.
  • Αυτόματο φως Northen: ιδανικό για καλλιέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Είναι ένας από τους τύπους κάνναβης με την καλύτερη απόδοση. Η γεύση του είναι γλυκιά και παράγει χαλαρωτικά και ανακουφιστικά φυσικά εφέ. Ιδανικό για φαρμακευτική χρήση.
  • Βασιλικό Bluematic: Ταχέως αναπτυσσόμενοι σπόροι αυτοκαλλιέργειας, ιδανικοί για γρήγορη συγκομιδή. Η γεύση του είναι γλυκιά και τείνει να προκαλεί το βακκίνιο, εξ ου και το όνομά του.
  • Moby Dick Autofloweing: Είναι μια κάνναβη αυτοπαραγωγής που παράγει ποιοτικές καλλιέργειες. Η γεύση του χαρακτηρίζεται από θυμίαμα, κέδρο και λεμόνι. Συνήθως παράγει ένα διεγερτικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα τύποι σπόρων μαριχουάνας πιο γνωστά, καθώς και μερικά από τα τύποι σπόρων αυτόματης καλλιέργειας πιο καλλιεργημένο. Υπάρχουν πολλοί σταυροί και ποικιλίες στην αγορά κάνναβης, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και εφαρμογές. Όποια κι αν είναι η αναπτυσσόμενη επιλογή, θα επιτύχετε καλά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου